PAZ vzw

Community hall

Income generating project

In plaats van vele kleine projecten te starten wil men de mogelijkheid van één groot project onderzoeken: a community hall.

Het project

SSDC is grotendeels afhankelijk van meestal vaak wisselend sponsors. Momenteel is het financiële bestaan en de toekomst van het eye hospital vrijwel verzekerd, mede door diverse erkenningen op staats- en nationaal niveau.

De vele andere projecten, de gebouwen en constructies, de aanschaf van logistieke materialen, technische apparaten, ambulances en auto's nog steeds grotendeels afhankelijk van eenmalige, tijdelijke of bijna permanente sponsors. Dit veroorzaakt grote onzekerheden op middellange en lange termijn voor iedereen: bevolking, patiënten, personeel en management.

De enige manier is het realiseren van income generating projectsop het niveau van de globale organisatie van SSDC. In plaats van vele kleine projecten te starten wil men de mogelijkheid van één groot project onderzoeken: a community hall.

Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale omgeving, zou dit beantwoorden aan vele lokale en regionale behoeften.

De hal zal ter beschikking gesteld worden van de lokale en regionale bevolking, organisaties, instellingen, scholen en bedrijven en dit voor de organisatie van huwelijks- en familiefeesten, voor vergaderingen en seminaries, voor voorstellingen en feesten, voor jongeren, volwassenen en ouderen en organisaties.

Op de campus van SSDC zijn er bestaande voorzieningen en voordelen, zodat een aantal investeringen niet meer gedaan hoeven te worden: de grond is eigendom van SSDC en ligt aan de straatkant. Allerlei voorzieningen zoals elektriciteit en water zijn ter beshikking. Er wordt dus niet gestart vanaf nul.

Op basis van de jarenlange samenwerking met het management en het personeel van SSDC, op basis van de bestaande ervaring en kennis met betrekking tot ondernemerscapaciteiten, kan er gestart worden met voorstudies en plannen om de haalbaarheid van dit project beter in kaart te brengen.

​​​​​​​Als startkapitaal vraagt SSDC 25.000 €

paz - child hospital

De partner

SSDC - Sundarban Social Development Centre

PAZ - Partners Zonder Grenzen
PAZ stands for partners without boundaries and serves the purpose of increasing justice and solidarity in the world.

Contact


Nieuwsbrief


Blijf je graag op de hoogte van de activiteiten van PAZ?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.